Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos nuiele colorate pentru aranjamente florale

În stoc
34221
30.00lei
Descriere
Numele produsului nostru este "Coșul de Nuiele Colorate pentru Aranjamente Florale," iar acesta este proiectat special pentru a aduce o notă de rafinament și eleganță oricărui aranjament floral pe care doriți să îl creați. Cu acest coș fermecător și cu un design îmbinat cu măiestrie, veți putea să vă exprimați creativitatea în aranjamentele dumneavoastră florale, oferindu-le o prezentare deosebită și de neuitat.
Acest coș de nuiele este meticulos lucrat, utilizând cele mai bune materiale, pentru a asigura o calitate superioară și o durabilitate de lungă durată. Dispunând de o selecție atentă de nuiele colorate în nuanțe atrăgătoare și armonioase, acest produs conferă o notă de prospețime și naturalețe aranjamentelor dumneavoastră florale.Fie că doriți să creați buchete elegante de flori pentru evenimente speciale, aranjamente florale minunate pentru nunți sau să aduceți o notă de culoare și frumusețe în decorul locuinței sau biroului dumneavoastră, acest coș de nuiele va fi alegerea ideală pentru a vă ajuta să obțineți rezultate remarcabile.De asemenea, acest coș versatil poate fi folosit ca un cadou minunat pentru prieteni sau familie, care iubesc arta aranjamentelor florale sau pentru oricine apreciază frumusețea naturii adusă în casa lor.
Cu "Coșul de Nuiele Colorate pentru Aranjamente Florale," veți beneficia de o piesă decorativă excepțională, ce poate fi integrată cu ușurință în diverse stiluri de design interior sau evenimente tematice. Lăsați-vă imaginația să zboare și transformați fiecare moment special într-o experiență inedită cu ajutorul acestui coș elegant.În concluzie, acest produs aduce o valoare deosebită în creațiile dumneavoastră florale, evidențiind dragostea pentru natură și frumos. Cu "Coșul de Nuiele Colorate pentru Aranjamente Florale," veți aduce zâmbete și bucurie în sufletele celor dragi și veți reuși să creați aranjamente florale impresionante și inconfundabile, care să rămână întipărite în amintirile tuturor celor care le vor admira. Fiecare detaliu contează, iar acest coș de nuiele cu design deosebit își va găsi cu siguranță locul în inimile celor ce îl vor poseda.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 20 x 38 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar