Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval dantelat+toarta pentru aranjamente florale
Recenzii
Adi
2024-01-12
Super!!!
Foarte versatil cosul Este foarte rezistent.

Cos oval dantelat+toarta pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | În stoc
34980
20.00lei
Descriere
Cosul oval dantelat cu toarta pentru aranjamente florale reprezintă un accesoriu elegant și versatil, perfect pentru a adăuga un plus de frumusețe și rafinament oricărui aranjament floral. Acest produs excepțional este conceput cu grijă pentru a satisface cele mai exigente gusturi și pentru a transforma orice eveniment sau spațiu într-o experiență memorabilă.
Cu un design delicat și sofisticat, cosul oval dantelat este confecționat cu atenție la detalii, astfel încât să impresioneze cu frumusețea sa. Dantela fină adaugă o notă de eleganță și subliniază rafinamentul acestui accesoriu. Fie că este folosit pentru evenimente speciale, nunți, botezuri sau pentru decorarea locuinței, acest cos se va integra perfect în orice decor, aducând o notă de eleganță și romantism.
Toarta inclusă în acest pachet adaugă un element suplimentar de versatilitate, permițându-vă să creați aranjamente florale spectaculoase. Este realizată dintr-un material durabil și rezistent, astfel încât să puteți sărbători frumusețea florilor în moduri inovatoare. Fie că doriți să creați un aranjament floral bogat și complex sau unul mai subtil și simplu, această toartă vă oferă posibilitatea de a vă exprima creativitatea și de a surprinde cu eleganța aranjamentelor voastre.
Aranjamentele florale au un loc special în inimile noastre, aducând frumusețea naturii în viețile noastre de zi cu zi. Cu ajutorul acestui cos oval dantelat și a toartei pentru aranjamente florale, veți putea să vă bucurați de frumusețea florilor într-un mod nou și captivant. Cu fiecare floare așezată cu grijă și creativitate, veți transforma spațiul în jurul vostru într-un loc mai plin de bucurie și frumusețe.
Indiferent dacă sunteți un pasionat al artei florale sau doar doriți să adăugați un strop de eleganță evenimentelor voastre, acest cos dantelat oval și toarta pentru aranjamente florale vă oferă instrumentele necesare pentru a vă realiza viziunea. Aducând frumusețea naturii în viața voastră și în evenimentele voastre, veți crea amintiri de neuitat și veți impresiona cu rafinamentul și eleganța fiecărui detaliu.
Dimensiuni  26 x 12 x 42 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar