Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval lemn pentru aranjamente florale

În stoc
35134
22.00lei
Descriere
Cosul oval din lemn pentru aranjamente florale reprezintă alegerea perfectă pentru a aduce un plus de eleganță și rafinament evenimentelor tale speciale. Realizat cu atenție la detalii și din lemn de cea mai înaltă calitate, acest cos adaugă un element distinctiv oricărui aranjament floral.Practic și versatil, acest cos poate fi utilizat nu doar pentru aranjamente florale, ci și pentru a crea diverse decoruri artistice sau pentru a servi drept element central în amenajarea spațiilor de evenimente. Cu dimensiunile sale generoase, cosul oferă suficient spațiu pentru a juca cu culorile, texturile și formele florilor, permitându-ți să creezi aranjamente unice și memorabile.
În plus, cosul oval din lemn pentru aranjamente florale este ușor de transportat și manevrat, ceea ce îl face ideal pentru decorarea rapidă și eficientă a locațiilor evenimentelor. Adaugă un plus de sofisticare și naturalețe evenimentului tău cu ajutorul acestui cos elegant și practic, conceput pentru a sublinia frumusețea fiecărui detaliu floral.
Dimensiuni  31 x 10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar