Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval lemn pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
35068
38.00lei
Descriere
Cosurile ovale din lemn pentru aranjamente florale, setul de 2 bucăți, sunt accesorii ideale pentru a adăuga eleganță și farmec oricărei ocazii speciale. Realizate din lemn natural de cea mai înaltă calitate, aceste cosuri sunt perfecte pentru a crea compoziții florale rafinate și distincte. Designul lor simplu și robust permite amplasarea strategică a florilor, accentuând frumusețea naturală a acestora. Fie că sunt folosite pentru nunți, petreceri sau decoruri interioare, aceste cosuri sunt atât decorative, cât și funcționale, asigurând o prezentare impecabilă a florilor. Oferă un cadru perfect pentru exprimarea creativității tale în arta aranjamentelor florale.
Dimensiuni   :
cos 1              42 x 12 cm
cos 2              34 x 10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar