Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval rattan+toarta pentru aranjamente florale

În stoc
35151
20.00lei
Descriere
Cosul oval din ratan cu toartă pentru aranjamente florale este un element deosebit de elegant și practic pentru evenimente speciale sau decorul de zi cu zi. Fabricat dintr-un material durabil, acest cos adaugă un aspect natural și rustic aranjamentelor tale florale. Cu dimensiunile sale generoase, oferă o bază solidă pentru a crea compoziții florale impresionante. Toarta înglobată în designul său permite fixarea ușoară a aranjamentelor, asigurându-le o prezentare impecabilă. Indiferent dacă este utilizat pentru nunți, petreceri sau doar pentru a aduce un farmec rustic în interiorul casei tale, acest cos oval este alegerea perfectă pentru orice iubitor de frumos și natură.
Dimensiuni  26 x 10 x 28 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar