Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos oval scoarta pentru aranjamente florale set 2 buc

În stoc
34886
59.00lei
Descriere
În lumea frumoasă a florilor și aranjamentelor florale, prezentăm cu mândrie "Cosul oval scoarta pentru aranjamente florale set 2 buc" - o alegere rafinată și elegantă pentru a da viață buchetelor și compozițiilor florale. Cu acest set excepțional, vă vom introduce într-o călătorie creativă și inspirată, transformând modul în care aranjați și exprimați dragostea și bucuria într-un mod unic.Cosurile ovale din scoarță, concepute cu grijă și atenție la detalii, sunt produse de înaltă calitate care îmbină aspectul natural și rustic cu funcționalitatea modernă. Fiecare set conține două bucăți distincte, ceea ce vă oferă posibilitatea de a explora și crea aranjamente diverse și inedite.Indiferent dacă sunteți un florist profesionist sau un pasionat amator al artei florale, acest set de cosuri va fi partenerul ideal pentru exprimarea tuturor emoțiilor și sentimentelor prin intermediul florilor. Fie că doriți să creați buchete de nuntă romantice, aranjamente pline de culoare pentru petreceri sau decoruri impresionante pentru evenimente speciale, aceste cosuri ovale vor adăuga un farmec aparte și o notă de eleganță fiecărei creații.Scoarța naturală utilizată pentru fabricarea cosurilor asigură un cadru solid și stabil, permițând florilor să fie așezate într-un mod armonios și cu o stabilitate sporită. De asemenea, aceasta adaugă un element distinctiv și rustic fiecărui aranjament floral, sporind aspectul estetic și atrăgător al întregii creații.Fiind un set format din două bucăți, vă oferim versatilitate și flexibilitate în abordarea fiecărui proiect floral. Puteți să le folosiți împreună pentru a crea un aranjament spectaculos sau să le utilizați separat pentru a decora diferite colțuri ale evenimentului sau spațiului dumneavoastră.Indiferent de sezon sau temă, cosurile ovale din scoarță se adaptează cu ușurință la fiecare context și oferă un fundal perfect pentru fiecare floare aleasă. Cu acest set, puteți fi sigur că creațiile dumneavoastră vor stârni admirația și încântarea tuturor celor care le vor vedea.
Bucurați-vă de procesul creativ de aranjare florală și îmbrățișați frumusețea naturii prin intermediul acestui set remarcabil. Fie că doriți să îl oferiți ca un cadou special unui prieten drag sau să-l integrați în propria afacere de aranjamente florale, "Cosul oval scoarta pentru aranjamente florale set 2 buc" vă va răsplăti cu rezultate uluitoare și o experiență florală de neuitat.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni:
 
cos 1        45 x 16 cm
cos 2        30 x 13 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar