Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos patrat impletit pentru aranjamente florale

În stoc
34999
17.00lei
Descriere
Produsul nostru, cunoscut sub numele de "Cos patrat impletit pentru aranjamente florale," este o capodoperă a artizanatului dedicat artei aranjamentelor florale. Cu o atenție meticuloasă la detalii și o pasiune pentru frumusețea naturală, acest cos patrat este conceput pentru a vă inspira creativitatea și pentru a vă ajuta să creați aranjamente florale de neuitat.
Acest cos este creat cu grijă de către meșteri pricepuți, folosind tehnici tradiționale de împletire și materiale de cea mai înaltă calitate. Structura sa solidă și durabilă asigură că veți putea crea aranjamente florale uimitoare de fiecare dată, fără niciun compromis în ceea ce privește stabilitatea sau estetica.
Designul său patrat oferă o bază excelentă pentru a vă exprima creativitatea. Poate fi folosit pentru a crea aranjamente florale clasice sau moderne, cu forme geometrice sau organice, astfel încât să puteți să vă realizați viziunea artistică în fiecare detaliu.
Acest cos impletit pentru aranjamente florale este un accesoriu esențial pentru florarii profesioniști, designeri de evenimente sau oricine iubește să lucreze cu flori. Este o investiție în calitate și eleganță, care vă va îmbunătăți semnificativ rezultatele creativității dvs. în domeniul aranjamentelor florale.
Indiferent dacă creați buchete pentru nunți și evenimente speciale sau doriți să aduceți un strop de frumusețe naturală în casa sau biroul dvs., cosul nostru patrat impletit pentru aranjamente florale este partenerul perfect pentru a vă ajuta să vă îndepliniți visele și să vă transformați ideile în realitate.
Pentru că înțelegem importanța aranjamentelor florale în crearea unui mediu frumos și în expresia emoțiilor, am creat acest cos cu grijă și devotament, astfel încât să puteți să vă bucurați de fiecare moment special cu aranjamente florale deosebite. Faceți din aranjamentele florale o experiență artistică și personală cu ajutorul cosului nostru patrat impletit pentru aranjamente florale.
Dimensiuni  20 x 10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar