Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos patrat rattan alb pentru aranjamente florale

În stoc
35123
12.00lei
Descriere
Acest cos rafinat, confecționat din rattan alb, reprezintă soluția perfectă pentru a vă încadra aranjamentele florale într-un cadru sofisticat și plin de farmec.Produsul nostru este conceput cu grijă pentru a satisface cele mai exigente standarde estetice și funcționale. Rattanul alb conferă cosului un aspect proaspăt și elegant, adaptându-se cu ușurință la diverse teme și stiluri de decor. Fie că este utilizat pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, botezuri sau alte ceremonii, sau pentru a aduce un strop de eleganță în locuința dvs., acest cos pătrat va impresiona cu siguranță.Dimensiunile generoase ale cosului oferă o platformă spațioasă pentru aranjamente florale bogate și diverse, permițându-vă să vă exprimați creativitatea într-un mod excepțional. Designul pătrat adaugă un element de simetrie și echilibru, contribuind la crearea unei prezentări impresionante și rafinate.Materialele de calitate superioară și mânuitul cu atenție a detaliilor conferă acestui cos durabilitate și rezistență în timp. Rattanul alb, cu textura sa distinctivă și finisajul impecabil, va deveni cu siguranță punctul de atracție al oricărui spațiu în care este plasat. Fie că este folosit în amenajarea interioară sau pentru a îmbogăți frumusețea unui eveniment special, cosul nostru pătrat rattan alb pentru aranjamente florale este alegerea perfectă.
Transformați fiecare ocazie într-un moment memorabil și aduceți natura în prim-plan cu ajutorul acestui cos sofisticat și versatil. Cu "Cosul pătrat rattan alb pentru aranjamente florale", veți adăuga o notă de eleganță și rafinament oricărui spațiu, creând amintiri frumoase și impresionând cu siguranță toți cei prezenți.
Dimensiuni  16 x 13 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar