Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos patrat scoarta natur pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
34724

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Numele produsului este "Cos pătrat cu scoarță naturală pentru aranjamente florale", un accesoriu minunat și versatil care adaugă un farmec rustic și autentic aranjamentelor florale. Cu o mulțime de utilizări practice și estetice, acest cos pătrat cu scoarță naturală este alegerea ideală pentru a sublinia frumusețea și eleganța compozițiilor florale.Datorită designului său ingenios și structurii robuste, acest cos pătrat asigură stabilitate și suport excelent pentru florile delicate, permițându-le să fie aranjate într-un mod cât mai impresionant. Cu dimensiunile sale generoase, puteți crea aranjamente complexe și pline de culoare, potrivite pentru orice ocazie specială.Unul dintre principalele avantaje ale acestui produs este caracterul său ecologic și prietenos cu mediul înconjurător. Scoarța naturală, folosită ca material de construcție pentru acest cos, provine din surse sustenabile și este complet biodegradabilă. Astfel, puteți fi siguri că aranjamentele florale create cu acest cos nu au un impact negativ asupra naturii și contribuie la protejarea mediului.Cosul pătrat cu scoarță naturală pentru aranjamente florale este perfect pentru utilizarea în diverse locații, de la nunți și petreceri, până la evenimente corporate și decorațiuni interioare. De asemenea, poate fi un cadou minunat pentru cei dragi, fiind o modalitate frumoasă de a transmite afecțiune și grijă prin intermediul florilor și designului inovator.
Fiind un produs atemporal și versatil, acest cos pătrat poate fi refolosit și revalorificat în nenumărate feluri. Poate fi vopsit sau decorat în funcție de preferințele personale, oferindu-vă posibilități nelimitate pentru a adăuga o notă personală în aranjamentele florale create cu acesta.Indiferent dacă sunteți un florist profesionist, un organizator de evenimente sau un iubitor al aranjamentelor florale, acest cos pătrat cu scoarță naturală va deveni cu siguranță o piesă centrală în colecția dumneavoastră de accesorii pentru florărie. Rezistent și estetic plăcut, acest produs vă ajută să dați viață ideilor creative și să aduceți un suflu nou în arta aranjamentelor florale.
Așadar, puneți-vă imaginația la treabă și creați aranjamente florale deosebite și memorabile cu ajutorul acestui minunat cos pătrat cu scoarță naturală. Fiind o combinație între natură și artă, produsul nostru vă permite să transformați spațiile în adevărate oaze de frumusețe și eleganță, impresionându-vă clienții, invitații sau persoanele dragi. O alegere inspirată pentru orice pasionat de floricultură și design floral, cosul pătrat cu scoarță naturală este cu adevărat o piesă indispensabilă pentru aranjamentele florale spectaculoase și de efect!
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 25 x 12 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar