Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rattan alb pentru aranjamente florale

În stoc
34882
6.00lei
Descriere
Apreciați frumusețea naturii și arta florală? Atunci vă prezentăm cu mândrie coșul rattan alb special conceput pentru aranjamente florale. Acest coș elegant și versatil va deveni cu siguranță un element indispensabil în activitățile dumneavoastră creative și în amenajarea diverselor evenimente.Cu designul său îngrijit și atenția la detalii, coșul rattan alb pentru aranjamente florale adaugă o notă de eleganță și rafinament oricărui decor. Fabricat din răchită de înaltă calitate, acest coș îmbină perfect funcționalitatea cu estetica, permițându-vă să creați adevărate opere de artă florală.Datorită dimensiunilor sale generoase, coșul oferă suficient spațiu pentru a experimenta cu diverse tipuri de flori, frunze, ramuri și alte elemente decorative. Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale impresionante pentru nunți, botezuri, aniversări sau alte ocazii speciale, acest coș vă va ajuta să dați viață viziunilor dumneavoastră unice.
Fie că sunteți un pasionat florist profesionist sau doar un entuziast amator, coșul rattan alb pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru a da viață ideilor și imaginației dumneavoastră florale. Fiind ușor de manevrat și transportat, coșul vă oferă flexibilitate și mobilitate în organizarea spațiului de lucru și în realizarea aranjamentelor florale oriunde vă aflați.În plus față de utilizarea sa în cadrul evenimentelor speciale, coșul rattan alb poate deveni și un element decorativ minunat pentru locuința dumneavoastră. Plasat strategic în diferite colțuri ale casei, coșul va adăuga un strop de prospețime și natură în fiecare încăpere.Investiția în acest coș rattan alb pentru aranjamente florale reprezintă o alegere inteligentă și durabilă. Materialele de calitate superioară folosite în fabricarea sa asigură o rezistență sporită și o durată lungă de viață, ceea ce îl face să fie un partener de încredere pentru numeroase proiecte florale viitoare.În concluzie, coșul rattan alb pentru aranjamente florale este o achiziție esențială pentru toți iubitorii de frumos și arta florală. Adăugați o notă de eleganță, rafinament și prospețime aranjamentelor dumneavoastră cu ajutorul acestui coș versatil și fermecător. Fie că creați buchete de flori impresionante pentru evenimente deosebite sau pur și simplu doriți să vă bucurați de frumusețea florilor în propria locuință, acest coș va fi partenerul perfect pentru inspirația dumneavoastră florală.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni:8 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar