Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rattan natur+toarta pentru aranjamente florale

În stoc
34661
18.00lei
Descriere
Produsul Cos rattan natur+toarta pentru aranjamente florale este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și naturalețe în decorul lor. Acest coș, confecționat din rattan natural, oferă un aspect rafinat și autentic, aducând în același timp o notă de prospețime în spațiul dumneavoastră. Cu toarta inclusă, acesta devine perfect pentru aranjamente florale, permițându-vă să creați compoziții unice și captivante. Fie că este vorba despre evenimente speciale sau pur și simplu despre a aduce natura în casa dumneavoastră, acest cos este alegerea ideală pentru orice iubitor de frumos. Transformați fiecare moment într-o experiență plină de eleganță și prospețime cu "Cos rattan natur+toarta pentru aranjamente florale.
Dimensiuni  25 x 12 x 28 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar