Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rattan tip barcuta pentru aranjamente florale
Recenzii
Marilena Voicu
2024-04-13
Marilena
super

Cos rattan tip barcuta pentru aranjamente florale

(1 reviewuri) | Stoc epuizat
35043

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Cu o eleganță aparte și un design rafinat, Cosul Rattan Tip Barcuta pentru Aranjamente Florale este alegerea perfectă pentru a adăuga un farmec deosebit oricărui eveniment sau spațiu decorativ. Acest superb cos, confecționat din ratan de cea mai înaltă calitate, îmbină perfect utilitatea cu estetica, oferindu-vă posibilitatea de a crea aranjamente florale impresionante.Prin forma sa distinctivă de barcută, cosul aduce un element de natură și prospețime în orice împrejurare. Materialele atent selecționate și prelucrate cu migală subliniază durabilitatea și rezistența acestui accesoriu, asigurându-vă că veți putea bucura de frumusețea sa pentru mult timp.
Cu dimensiunile sale generoase, acest cos rattan devine o canvas perfectă pentru creativitatea dumneavoastră în domeniul aranjamentelor florale. Indiferent dacă optați pentru buchete spectaculoase sau aranjamente delicate, acest suport elegant va evidenția și va îmbogăți vizual fiecare floare și fiecare frunză.Experimentați plăcerea de a crea aranjamente florale remarcabile cu acest cos rattan, care nu doar îndeplinește funcția practică, ci devine și o expresie a rafinamentului și bunului gust. Eliberați-vă imaginația și transformați spațiul din jurul dumneavoastră într-un colț de poveste cu ajutorul acestui accesoriu de excepție. Cosul Rattan Tip Barcuta pentru Aranjamente Florale este mai mult decât un simplu instrument de prezentare a florilor - este o operă de artă în sine, menită să aducă o notă de distincție și frumusețe în fiecare context.
Dimensiuni  40 x 13 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar