Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund bambus pentru aranjamente florale

În stoc
34976
4.50lei
Descriere
Cosul rotund din bambus pentru aranjamente florale este un element esențial pentru orice pasionat de design floral. Cu un design elegant și natural, acest cos este perfect pentru a crea aranjamente florale impresionante. Realizat din bambus durabil, cosul este rezistent și durabil, oferind un suport stabil pentru flori și plante. Cu dimensiuni generoase, acesta oferă spațiu suficient pentru a crea aranjamente florale deosebite, aducând o notă de frumusețe și prospetime în orice împrejurare. Indiferent dacă este folosit pentru evenimente speciale sau pentru a decora casa, cosul rotund din bambus este alegerea perfectă pentru aranjamente florale de excepție.
Dimensiuni   13 x 10 x 30 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar