Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund lemn alb pentru aranjamente florale

În stoc
34772
19.00lei
Descriere
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate sublimă de a aduce în peisajul nostru frumusețea naturii și de a umple încăperile cu o atmosferă plină de prospetime și eleganță. Pentru a vă ajuta să creați astfel de minunate opere de artă florală, avem plăcerea de a vă prezenta "Cosul rotund din lemn alb pentru aranjamente florale".Acest cos unic, confecționat cu măiestrie manuală, reprezintă o combinație armonioasă între frumusețea naturală a lemnului alb și creativitatea înnăscută a meșterilor noștri. Fiecare detaliu este atent finisat, astfel încât să oferim un produs de calitate superioară, care să satisfacă chiar și cele mai înalte așteptări.Designul rotund al cosului permite dispoziționarea elegantă și armonioasă a florilor, punând în valoare fiecare petală și fiecare nuanță cu grație și rafinament. Indiferent dacă doriți să creați buchete spectaculoase pentru nunți, evenimente corporate sau să decorați cu gust interiorul casei dumneavoastră, acest cos rotund va fi partenerul perfect în realizarea aranjamentelor florale impresionante.Materialele folosite sunt atent selecționate pentru a asigura rezistența și durabilitatea cosului, astfel încât să vă bucurați de frumusețea sa de-a lungul timpului. Totodată, lemnul alb aduce o notă de eleganță și rafinament, integrându-se perfect în orice ambient, indiferent de stilul decorativ abordat.Cosul rotund din lemn alb pentru aranjamente florale nu este doar un suport pentru flori, ci și o adevărată operă de artă în sine. Poate fi expus cu mândrie în vitrine, săli de expoziție sau poate fi oferit ca un cadou deosebit pentru iubitorii de frumos și natură.Cu ajutorul acestui cos minunat, puteți da viață celor mai îndrăznețe vise florale și puteți exprima emoții și sentimente fără a folosi cuvintele. Fiecare aranjament floral creat cu acest cos devine o poveste plină de culoare și farmec, aducând zâmbete și bucurie în sufletele celor care îl privesc.Îndrăzniți să vă lăsați imaginația să zburde și să explorați lumea minunată a florilor alături de "Cosul rotund din lemn alb pentru aranjamente florale". Fiecare crenguță și fiecare floare vor prinde viață într-un dans poetic de culori și parfumuri, iar dumneavoastră veți fi creatorul acestei magii florale.Îmbogățiți-vă colecția de accesorii pentru aranjamente florale cu acest cos deosebit și descoperiți bucuria de a transforma natura în artă, de a aduce frumosul în viața celor dragi și de a vă bucura de fiecare moment înconjurat de esența delicată a florilor. Alegeți calitatea, alegeți rafinamentul, alegeți "Cosul rotund din lemn alb pentru aranjamente florale.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni:20 x 10 cm
 
 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar