Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund lemn pentru aranjamente florale

În stoc
34548
14.00lei
Descriere
Produsul nostru, denumit "Cos rotund lemn+stelute pentru aranjamente florale", este o alegere perfectă pentru cei care doresc să aducă un plus de eleganță și naturalețe în aranjamentele florale. Cu un design meticulos și o atenție deosebită la detalii, acest cos rotund din lemn oferă un cadru perfect pentru a evidenția frumusețea florilor în aranjamentele tale.
Acest cos elegant este realizat din lemn de cea mai înaltă calitate, conferindu-i rezistență și durabilitate pe termen lung. Forma rotundă a cosului adaugă un element de simetrie și armonie, creând un cadru perfect pentru orice tip de aranjament floral. Fie că alegi flori proaspete sau flori artificiale, acest cos le pune în valoare cu eleganță și rafinament.
Stelutele decorative adaugă un element de farmec și sofisticare, conferind aranjamentului floral un aspect mai festiv și plin de viață. Aceste detalii subtile aduc un plus de personalitate și stil, transformând simplul act de aranjare a florilor într-o experiență artistică.
Cosul rotund din lemn este perfect adaptabil, potrivindu-se în diverse contexte și evenimente. Poate fi folosit cu succes în aranjamentele florale pentru nunți, botezuri, petreceri sau chiar pentru a decora spațiul din jurul casei tale. Este o alegere versatilă și elegantă pentru orice ocazie specială sau simplu moment în care dorești să aduci un strop de natură și frumusețe în mediul înconjurător.
În concluzie, "Cosul rotund lemn+stelute pentru aranjamente florale" nu este doar un recipient practic pentru flori, ci și o piesă de artă în sine. Alege acest produs pentru a aduce un plus de eleganță și farmec aranjamentelor tale florale, transformând orice spațiu într-un colț plin de frumusețe naturală și rafinament.

Dimensiuni: 16 x 13 cm

 

 

COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar