Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund lemn+zimti pentru aranjamente florale

În stoc
35107
18.00lei
Descriere
 Acest cos este creat cu o atenție deosebită la detalii, folosind lemn de cea mai înaltă calitate și zimți selectați, pentru a oferi un suport durabil și în același timp estetic pentru aranjamentele dumneavoastră florale.
Cu un design rotund sofisticat, acest cos adaugă un element distinctiv oricărui eveniment sau spațiu în care este plasat. Lemnul natural și zimții aduc un aspect rustic și autentic, creând o atmosferă caldă și primitoare în jurul fiecărei compoziții florale. Fie că este utilizat pentru nunți, botezuri, petreceri sau decorarea casei, acest cos este versatil și se integrează perfect în diferite contexte.
Acest produs este realizat cu măiestrie, iar atenția la detalii este evidentă în fiecare aspect al designului său. Marginile finisate cu grijă și finisajul impecabil al lemnului adaugă o notă de eleganță și stil. Fiecare cos este unic, având o nuanță distinctă de lemn și o textură care adaugă autenticitate și farmec fiecărui aranjament floral.
De asemenea, acest cos este ușor de manevrat și transportat, permițându-vă să vă creați aranjamente florale oriunde doriți. Fiind rezistent și durabil, acesta poate susține aranjamente florale bogate și variate, adăugând o notă vizuală impresionantă la evenimentele dumneavoastră speciale.
Dimensiuni  18 x 16 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar