Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund nuiele tip cuib pentru aranjamente florale

În stoc
35112
18.00lei
Descriere
Cu un design minuțios conceput pentru a sublinia frumusețea fiecărei așezări florale, cosul rotund din nuiele tip cuib este un accesoriu esențial pentru orice aranjament floral deosebit. Confecționat cu măiestrie din materiale de cea mai înaltă calitate, acest cos adaugă un aspect rustic și natural fiecărei compoziții. Cu dimensiuni generoase și o formă rotundă perfect conturată, acest cos nu doar încadrează și evidențiază frumusețea florilor, ci și oferă un suport stabil și sigur pentru ele. Indiferent dacă este utilizat pentru nunți elegante, evenimente corporative sau simple buchete de zi cu zi, acest cos va impresiona cu siguranță și va aduce un plus de eleganță oricărui spațiu.
Dimensiuni   26 x 11 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar