Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund nuiele tip cuib pentru aranjamente florale

În stoc
35116
14.00lei
Descriere
Cosul rotund din nuiele tip cuib este alegerea perfectă pentru cei care doresc să creeze aranjamente florale deosebite și elegante. Cu un design delicat și natural, acest cos adaugă un plus de farmec oricărui eveniment sau spațiu.Realizat cu migală din nuiele de cea mai înaltă calitate, cosul rotund nu doar oferă un suport solid pentru aranjamentele florale, ci și aduce un element rustic și autentic în decorul fiecărui colț al locației. Forma sa circulară conferă un aspect armonios și echilibrat, fiind ideal pentru a evidenția frumusețea florilor proaspete.
Cu dimensiunile sale generoase, acest cos oferă suficient spațiu pentru a experimenta cu diverse combinații florale și pentru a crea aranjamente spectaculoase. Fie că este folosit în cadrul unei nunți, botez, petrecere tematică sau pur și simplu ca element decorativ într-un spațiu interior, cosul rotund nuiele tip cuib se integrează perfect în orice scenă.
Rezistența și durabilitatea sa fac din acest cos rotund un produs de calitate superioară, gândit pentru a rezista în timp și a păstra aspectul său autentic. Astfel, veți putea să vă bucurați de frumusețea aranjamentelor florale create cu acest cos pentru mult timp în viitor.
Aranjamentele florale devin astfel nu doar o expresie a frumuseții naturii, ci și o manifestare a gustului și atenției la detalii. Cu cosul rotund din nuiele tip cuib, veți adăuga un element distinct și rafinat evenimentelor dumneavoastră, creând amintiri de neuitat pentru dumneavoastră și invitații dumneavoastră.
Dimensiuni  21 x 11 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar