Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cos rotund scoarta natur pentru aranjamente florale

În stoc
34797
19.00lei

Numele produsului este "Cos rotund scoarta natur pentru aranjamente florale," iar descrierea acestuia este "aranjamente florale."
În lumea magică a florilor, creativitatea este fără limite, iar pasiunea pentru aranjamentele florale este cea care aduce strălucire și farmec oricărei ocazii. Acum, avem plăcerea de a vă prezenta o bijuterie unică și rafinată în materie de decor floral - "Cosul rotund scoarta natur pentru aranjamente florale.Acesta nu este doar un cos obișnuit, ci o operă de artă în sine, concepută special pentru a oferi un suport perfect florilor în aranjamentele voastre. Fabricat din materiale naturale de cea mai înaltă calitate, acest cos rotund îmbină armonios eleganța și rusticul, transformând orice spațiu într-un colț de rai floral.Scoarța naturală, folosită cu pricepere în confecționarea acestui minunat cos, adaugă un plus de autenticitate și originalitate fiecărui aranjament floral. Textura sa delicată, dar rezistentă, protejează rădăcinile plantelor, oferindu-le mediul optim pentru a străluci în toată splendoarea lor.Fie că îl folosiți pentru a decora nunți, petreceri, evenimente corporate sau pur și simplu pentru a infrumuseța locuința, cosul rotund cu scoarță naturală va deveni punctul central al admirării tuturor. Cu dimensiunile sale generoase, acesta permite creația unor compoziții impresionante, unde florile și verdeața se contopesc într-o simfonie cromatică perfectă.Dar să nu uităm de partea practică a lucrurilor! Cosul nostru rotund are un design ergonomic, ușor de manevrat și transportat. Fie că sunteți un profesionist în arta aranjamentelor florale sau un începător pasionat, veți aprecia cu siguranță confortul și versatilitatea acestui produs.În plus, având un astfel de cos în arsenalul vostru, veți putea să vă îmbinați creativitatea cu natura și să aduceți bucurie și frumusețe în viața celor din jur. Fiți gata să cuceriți inimile celor dragi cu aranjamente florale unice, care vor vorbi despre iubire, apreciere și eleganță.
În concluzie, "Cosul rotund scoarta natur pentru aranjamente florale" este mai mult decât un simplu recipient, este o călătorie magică în universul florilor, unde fiecare detaliu contează și fiecare aranjament devine o poveste spusă cu pasiune. Haideți să ne bucurăm împreună de frumusețea naturii și să creăm amintiri de neuitat prin intermediul acestui minunat accesoriu floral.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 26 x 15 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar