Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos rotund scoarta pentru flori

În stoc
35034
20.00lei
Descriere
Cosul rotund de scoarță pentru flori este alegerea perfectă atunci când doriți să adăugați un element natural și elegant aranjamentelor florale. Acest cos, confecționat cu migală dintr-o selecție de materiale de cea mai înaltă calitate, combină funcționalitatea cu frumusețea rustică a scoarței naturale.
Dacă sunteți pasionat de aranjamentele florale și vă doriți să creați compoziții uimitoare, acest cos rotund de scoarță vă va fi de un real ajutor. Designul său inteligent și spațiul generos vă permit să dispuneți florile într-un mod armonios și să le prezentați într-o manieră cât mai atractivă. Indiferent dacă creați aranjamente pentru evenimente speciale, nunți, sau doar pentru a vă decora propria locuință, acest cos vă oferă versatilitatea de care aveți nevoie.
Textura naturală a scoarței adaugă un plus de autenticitate fiecărui aranjament pe care îl realizați. Fie că optați pentru flori cu nuanțe pastelate și delicate sau pentru flori vii și colorate, contrastul dintre petalele delicate și suprafața robustă a cosului creează un echilibru vizual atrăgător.
Acest cos rotund poate deveni o piesă centrală fermecătoare pentru orice eveniment sau spațiu. Adăugați-l ca element decorativ pe mesele invitaților la o petrecere sau folosiți-l ca parte a decorului pentru ceremonii și evenimente formale. Indiferent de ocazie, acest cos reușește să îmbine funcționalitatea sa practică cu frumusețea estetică, ceea ce îl transformă într-o piesă de rezistență pentru pasionații de aranjamente florale.
În concluzie, cosul rotund de scoarță pentru flori este mai mult decât un simplu recipient pentru aranjamente florale. Este o piesă artistică în sine, care îmbogățește orice spațiu cu eleganța și naturalețea sa distinctă. Indiferent dacă sunteți un profesionist în arta florilor sau un amator entuziast, acest cos vă oferă instrumentul perfect pentru a da viață viziunilor voastre florale și pentru a aduce bucurie și frumusețe în jurul vostru
Dimensiuni   20  x 10 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar