Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos scoarta+toarta pentru flori set 3 buc

În stoc
34061
30.00lei
Descriere
Setul de cosuri pentru flori, format dintr-un total de trei bucăți excepționale, fiecare alcătuită dintr-un cos de scoarță și o toartă potrivită, este alegerea perfectă pentru pasionații de aranjamente florale și cei care doresc să aducă un strop de natură și eleganță în decorul lor. Fie că sunteți un decorator profesionist sau doar un iubitor al frumuseții florilor, acest set vă va oferi instrumentele ideale pentru a crea aranjamente florale uimitoare și inovatoare.Fiecare componentă a acestui set a fost atent proiectată și fabricată pentru a asigura calitatea și durabilitatea. Cosurile de scoarță adaugă un aspect rustic și autentic fiecărui aranjament floral, permițând florilor să se îmbrace într-un cadru natural și primitor. Toartele potrivite asigură o susținere fermă și elegantă pentru florile dvs., permițându-vă să creați structuri și forme complexe cu ușurință.Acest set versatil este potrivit pentru o gamă largă de ocazii și evenimente, de la nunți și petreceri elegante până la decorarea interioară a casei dvs. Fie că doriți să realizați buchete impresionante de mireasă, aranjamente florale de masă sau să adăugați un strop de culoare în fiecare colț al casei dvs., acest set de cosuri pentru flori vă va oferi libertatea de a explora și de a crea fără limite.
Aranjamentele florale au puterea de a transmite emoții și de a îmbogăți orice mediu cu frumusețea naturii. Cu acest set de cosuri pentru flori, veți avea la dispoziție instrumentele perfecte pentru a da viață viziunilor dvs. creative și pentru a transforma spațiile în adevărate opere de artă florală. Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență sau doar începeți să explorați lumea aranjamentelor florale, acest set vă va însoți în călătoria dvs. de descoperire și expresie artistică.
Încheind, setul de cosuri pentru flori format din trei bucăți, fiecare conținând un cos de scoarță și o toartă, este o investiție sigură în frumusețea și creativitatea dvs. în ceea ce privește aranjamentele florale. Adăugați un element rustic și autentic fiecărui eveniment sau spațiu pe care îl doriți să îl înfrumusețați și bucurați-vă de procesul captivant de a da viață florilor prin propriile creații magice.
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni:
cos 1           21 x 10 x 32 cm
cos 2           18 x 10 x 29 cm
cos 3            15 x 8 x 26 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar