Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos+suport pentru aranjamente florale

În stoc
35120
35.00lei
Descriere
 Acest cos cu suport integrat a fost conceput cu grijă și atenție la detalii, având în vedere nevoile celor care apreciază arta aranjamentelor florale.Prin combinarea unui cos elegant și a unui suport bine gândit, acest produs oferă o platformă perfectă pentru a crea aranjamente florale spectaculoase și atrăgătoare. Este realizat din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitate și rezistență în timp, astfel încât să vă puteți bucura de frumusețea aranjamentelor florale create pentru o perioadă îndelungată.Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floristic sau un iubitor al frumosului, acest produs vă va stimula creativitatea și vă va permite să realizați aranjamente florale deosebite. Cu "Cos+suport pentru aranjamente florale", fiecare floare devine o parte integrantă a unei compoziții artistice, aducând bucurie și frumusețe în fiecare colț al spațiului dumneavoastră.Descoperiți bucuria aranjamentelor florale cu ajutorul acestui produs inovator, care aduce împreună utilitatea și estetica într-un mod perfect echilibrat. Investiți în calitate și frumusețe, alegând "Cos+suport pentru aranjamente florale" pentru a vă transforma spațiul într-un colț plin de prospețime și eleganță florală.
Dimensiuni 35 x 10 x 43 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar