Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cos tip biccicleta pentru aranjamente florale

În stoc
34761
8.00lei

Cosul tip bicicletă este confecționat din materiale de înaltă calitate, asigurând astfel durabilitate și rezistență pe termen lung. Structura sa robustă permite transportul și expunerea în siguranță a florilor și a aranjamentelor, protejându-le de orice deteriorare în timpul manipulării și livrării.Designul inovator al acestui cos îl transformă într-o piesă centrală în decorul evenimentelor speciale, cum ar fi nunți, botezuri, aniversări sau petreceri tematice. Cu acest cos, puteți crea aranjamente florale unice, care vor impresiona și încânta pe oricine le va vedea.
Cosul tip bicicletă pentru aranjamente florale este disponibil într-o gamă largă de culori și stiluri, permițându-vă să alegeți varianta care se potrivește cel mai bine cu tema și atmosfera evenimentului dumneavoastră. Indiferent că doriți un aspect rustic și vintage sau unul modern și elegant, veți găsi cu siguranță un cos care să vă satisfacă gusturile și preferințele.De asemenea, cosul nostru tip bicicletă este ușor de utilizat și de întreținut. Puteți adăuga și schimba aranjamentele florale într-un mod simplu și rapid, fără a necesita multă experiență sau cunoștințe în domeniu.Indiferent că sunteți un florist profesionist sau doar un iubitor al frumuseții florilor, cosul tip bicicletă pentru aranjamente florale este alegerea ideală pentru a adăuga un strop de originalitate și farmec oricărui eveniment sau spațiu. Îndrăzniți să ieșiți în evidență și să creați aranjamente florale unice cu ajutorul acestui minunat cos tip bicicletă.
Dimensiuni: 9 x 11 x 20 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar