Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos tip inima lemn pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
35052
58.00lei
Descriere
Produsul nostru, "Cos tip inima lemn pentru aranjamente florale set 3 buc," este o alegere perfectă pentru a aduce un element de eleganță și naturalețe în decorul dumneavoastră. Cu un set de trei bucăți din acest frumos cos de lemn în formă de inimă, veți avea oportunitatea de a crea aranjamente florale unice și impresionante care vor aduce un farmec aparte oricărui eveniment sau spațiu.
Aranjamentele florale reprezintă arta de a combina culorile și formele florilor pentru a crea compoziții frumoase și captivante. Cu ajutorul acestui set de coșuri din lemn în formă de inimă, veți putea să vă exprimați creativitatea și să aduceți un strop de natură în fiecare detaliu al evenimentelor dumneavoastră speciale sau în amenajarea casei.
Fie că doriți să creați aranjamente florale pentru o nuntă romantică, o petrecere elegantă sau pur și simplu pentru a decora interiorul casei dumneavoastră cu un farmec rustic, aceste coșuri din lemn sunt alegerea ideală. Lemnul de calitate superioară și forma inimii adaugă un element de rafinament și căldură oricărui spațiu.
Fiecare set include trei coșuri în formă de inimă, oferindu-vă posibilitatea de a combina diferite tipuri de flori și culori pentru a crea aranjamente unice de fiecare dată. Aceste coșuri sunt ușor de folosit și pot fi personalizate în funcție de preferințele dumneavoastră.
Nu doar pentru evenimente speciale, aceste coșuri pot fi folosite și ca elemente de decor în locuința dumneavoastră. Ele adaugă un farmec deosebit fiecărui colț al casei, oferind un sentiment de căldură și autenticitate.
Deci, indiferent dacă sunteți un pasionat de aranjamente florale sau doar căutați modalități de a adăuga un strop de natură în viața dumneavoastră, "Cos tip inima lemn pentru aranjamente florale set 3 buc" este alegerea perfectă. Descoperiți frumusețea și versatilitatea acestor coșuri din lemn și creați aranjamente florale impresionante pentru a vă bucura de momentele speciale din viața dumneavoastră sau pentru a transforma interiorul casei dumneavoastră într-un spațiu plin de farmec și căldură.
Dimensiuni
cos 1            28 x 10 cm
cos 2            22 x 10 cm
cos 3            16 x 9 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar