Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cos tip stropitoare muschi+scoarta pentru aranjamente florale

În stoc
35077
22.00lei
Descriere
Cu denumirea produsului "Cos tip stropitoare muschi+scoarta pentru aranjamente florale", ne adâncim în universul fascinant al aranjamentelor florale, unde creativitatea și estetica se împletesc într-o simfonie de frumusețe naturală. Acest cos excepțional, prevăzut cu un mecanism tip stropitoare, se dovedește a fi o alegere inspirată pentru oricine dorește să creeze aranjamente florale cu adevărat remarcabile.
Aranjamentele florale reprezintă o artă sublimă, unde fiecare floare, fiecare frunză și fiecare element al compoziției contribuie la povestea vizuală a designului floral. Cu acest cos, veți putea să vă exprimați creativitatea fără limite, aducând natura în interiorul casei sau la evenimentele speciale.
Cosul este confecționat cu o grijă minuțioasă pentru detalii, având un design elegant și funcțional. Partea sa superioară este prevăzută cu un mecanism tip stropitoare care permite udarea constantă și uniformă a mușchilor și scoarței, menținând astfel prospețimea și aspectul plin de viață al florilor din aranjamentul dvs. Cu acest sistem inovator, veți avea grijă de fiecare floare în mod corespunzător, asigurându-vă că aranjamentul dvs. va străluci de frumusețe pentru mai mult timp.
Mușchii și scoarța incluse în acest set sunt alese cu atenție, asigurându-se că ele adaugă textură și naturalețe aranjamentului floral. Aceste elemente pot fi combinate în moduri creative, oferindu-vă posibilitatea de a crea aranjamente florale unice și autentice, care vor impresiona cu siguranță orice privitor.
Aranjamentele florale sunt o modalitate minunată de a aduce bucurie și frumusețe în viețile noastre. Cu cosul tip stropitoare pentru muschi și scoarță, veți avea la îndemână instrumentele necesare pentru a vă exprima creativitatea și a crea aranjamente florale memorabile. Fie că le folosiți pentru decorarea casei dvs., pentru a oferi cadouri speciale sau pentru a decora evenimente și ocazii speciale, acest cos este alegerea perfectă pentru oricine iubește frumusețea naturală a florilor.
Dimensiuni  12 x 13 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar