Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Crenguta bobite+macese+con pentru aranjamente florale

În stoc
70779
5.00lei

În pragul sărbătorilor de iarnă, când magia Crăciunului ne încălzește sufletele și ne îmbrățișează casele cu bucuria sărbătorilor, noi vă prezentăm cu mândrie un produs extraordinar - "Crenguță bobite+măceșe+con pentru aranjamente florale" - ce va aduce farmec și eleganță în decorul dumneavoastră de Crăciun.Acest produs reprezintă o combinație inedită de elemente naturale alese cu grijă, menite să creeze aranjamente florale impresionante și să vă transforme locuința într-un veritabil colț de poveste. Fie că doriți să înfrumusețați masa festivă, să decorați bradul de Crăciun sau să adăugați un plus de farmec întregii locuințe, "Crenguță bobite+măceșe+con pentru aranjamente florale" va deveni cu siguranță piesa centrală a decorului dumneavoastră.Măceșele, cu fructele lor roșii și strălucitoare, simbolizează sărbătoarea, bucuria și dragostea pentru cei dragi. Bobițele, cu nuanțele lor calde și pământii, aduc o notă de naturalețe și autenticitate în decorul de Crăciun. Conurile, cu formele lor elegante și textura specială, conferă un aspect rafinat și sofisticat întregii compoziții.
Fiecare element este atent selectat și pregătit pentru a se îmbina perfect în aranjamente florale spectaculoase, care să vă aducă zâmbetul pe buze și să vă umple inimile cu bucurie. Cu "Crenguță bobite+măceșe+con pentru aranjamente florale" veți putea crea decoruri unice, care să reflecte personalitatea și stilul dumneavoastră.Acest produs poate fi folosit atât în interior, pentru a decora masa festivă, lăcașul bradului sau alte spații, cât și în exterior, pentru a aduce o notă festivă grădinii sau terasei dumneavoastră. El este versatil și se integrează perfect în orice tip de decor, de la cel tradițional până la cel modern sau eclectic.În plus, "Crenguță bobite+măceșe+con pentru aranjamente florale" poate fi un cadou minunat pentru cei dragi sau prieteni apropiați, fiind un gest frumos prin care puteți împărtăși spiritul Crăciunului și dragostea pentru natură.Acum aveți o oportunitate unică de a transforma Crăciunul dumneavoastră într-o experiență magică și de neuitat. Alegeți "Crenguță bobite+măceșe+con pentru aranjamente florale" și aduceți farmecul sărbătorilor în casa dumneavoastră.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni:  22 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar