Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Crenguta brad artficial pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
70863

Produsul nu mai face parte din oferta noastră


Cu sezonul sărbătorilor de iarnă în plină desfășurare, nu există o modalitate mai bună de a-ți împodobi casa decât cu o frumoasă Crenguță de Brad Artificială, special concepută pentru a fi utilizată în aranjamente florale de Crăciun spectaculoase. Această Crenguță de Brad este un element esențial pentru crearea unor decoruri deosebite în timpul sărbătorilor, aducând o notă de farmec și căldură în fiecare colț al casei tale.
Realizată cu atenție la detalii, Crenguța de Brad Artificială pentru Aranjamente Florale este fabricată din materiale de înaltă calitate, astfel încât să arate ca și cum ar fi fost adusă direct din pădurea de brad. Cu frunze realiste, de un verde vibrant și textură naturală, această crenguță aduce magia Crăciunului în casa ta fără a fi necesară întreținere sau îngrijire constantă.
Această Crenguță de Brad este perfectă pentru a crea aranjamente florale de Crăciun uimitoare. Poți folosi crenguțele individuale pentru a adăuga un element festiv în vaze, coșuri sau chiar aranjamente de masă elaborate. Cu ajutorul acestei Crenguțe de Brad, vei putea să creezi o atmosferă de poveste în jurul casei tale în timpul sărbătorilor.
În plus, datorită naturii sale artificiale, această Crenguță de Brad poate fi păstrată și folosită în fiecare an, fără a se degrada. Astfel, vei economisi bani pe termen lung și vei putea să te bucuri de frumusețea sa de Crăciun de-a lungul anilor.
Aranjamentele florale de Crăciun devin cu adevărat remarcabile atunci când includ Crenguța de Brad Artificială pentru Aranjamente Florale. Această crenguță adaugă o notă de eleganță și autenticitate decorurilor tale de Crăciun, ceea ce îi va impresiona pe toți cei care trec pragul casei tale în timpul sărbătorilor.
Așadar, investește acum în această Crenguță de Brad Artificială de înaltă calitate și pregătește-te să creezi cele mai frumoase și impresionante aranjamente florale de Crăciun pe care le-ai avut vreodată! Cu această crenguță, vei transforma casa ta într-un adevărat tărâm al sărbătorilor și vei crea amintiri de neuitat pentru tine și cei dragi.
Dimensiuni  30 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar