Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Crenguta brad artificial+zapada pentru decoratiuni

În stoc
586305
32.00lei

Crenguța de brad artificială cu zăpadă pentru decorarea interioară în sezonul festiv al Crăciunului este alegerea perfectă pentru a aduce atmosfera magică a sărbătorilor în casa ta. Această minunată creație decorativă este concepută special pentru a aduce bucuria și frumusețea Crăciunului în fiecare colț al locuinței tale.
Cu Crenguța de brad artificială+zapadă pentru decoratiuni, vei putea să creezi cele mai impresionante aranjamente florale de Crăciun. Frunzele de brad artificial, într-o nuanță naturală de verde, imită perfecțiunea naturii, în timp ce stratul de zăpadă adaugă un touch magic și autentic. Această combinație armonioasă de elemente face ca Crenguța de brad artificială să fie o piesă centrală ideală pentru masa festivă sau pentru a decora șemineul, pervazul ferestrei, sau oricare alt colț al casei tale.
Fie că dorești să creezi aranjamente florale elegante și sofisticate pentru masa de Crăciun, sau să adaugi un strop de farmec rustic și tradițional decorului tău, Crenguța de brad artificială+zapadă pentru decoratiuni este alegerea ideală. Poți să o utilizezi în combinație cu flori de sezon, globuri strălucitoare, și lumânări parfumate pentru a crea o atmosferă de poveste în jurul tău.
Crenguța de brad artificială+zapadă pentru decoratiuni este realizată din materiale de înaltă calitate, rezistente și durabile, astfel încât vei putea să te bucuri de frumusețea sa timp de mulți ani de Crăciun înainte. Este ușor de întreținut și de depozitat, ceea ce face ca această creație decorativă să fie o investiție pe termen lung în frumusețea și confortul casei tale.
Încheind, Crenguța de brad artificială+zapadă pentru decoratiuni este alegerea perfectă pentru a aduce magia și strălucirea Crăciunului în viața ta. Cu această minunată creație, poți să creezi aranjamente florale de Crăciun impresionante și să transformi fiecare colț al casei tale într-un colț de poveste. Bucură-te de sărbători într-un mod unic și memorabil cu Crenguța de brad artificială+zapadă pentru decoratiuni.
Decoratiuni de Craciun ornamente si articole Craciun
Dimensiuni: 75 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar