Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta capsuni+floricele artificiale

În stoc
4048
18.00lei
Descriere
În căutarea acelui ceva special pentru a da viață evenimentelor tale importante? Caută mai departe! "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" este răspunsul la toate dorințele tale pentru aranjamente florale care să rămână în memoria tuturor participanților.
Aranjamentele florale sunt mai mult decât simple îmbinări de flori; ele sunt expresii artistice ale emoțiilor și stilului personal. În acest sens, "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" devine alegerea ideală pentru că înflorește o gamă largă de posibilități în aranjamentele tale. Fie că organizezi o nuntă de poveste, o petrecere aniversară sau chiar dorinți să împodobești casa ta cu un strop de natură inovatoare, acest produs îți permite să creezi compoziții florale remarcabile.Cele două elemente cheie ale acestui produs - "Crențuță Capsuni" și "Florițele Artificiale" - se îmbină armonios pentru a aduce o notă de prospețime și autenticitate în fiecare aranjament. Crențuțele de capsuni sunt detaliate cu măiestrie, capturând esența naturală a acestor fructe delicioase, în timp ce florile artificiale sunt realizate cu o atenție sporită la detalii pentru a părea cât mai aproape de variantele lor naturale.Indiferent de tema evenimentului tău sau de preferințele estetice, "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" se adaptează cu ușurință. Acestea pot fi folosite ca puncte focale spectaculoase în aranjamentele tale de masă, pot fi integrate în buchetele de mireasă sau pot fi utilizate pentru a crea decorațiuni impresionante pentru diferite colțuri ale spațiului evenimentului.O altă caracteristică notabilă este durabilitatea acestor elemente. Dacă flori naturale pot cădea și se ofilesc în timp, "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" rămân înfloritoare și vii de-a lungul întregului eveniment și chiar după aceea. Astfel, acestea pot deveni amintiri durabile pentru toți cei implicați.Cu "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale", fiecare detaliu contează. Fiecare crențuță și fiecare petală sunt create cu pasiune pentru frumos, reflectând calitatea înaltă a acestui produs. Alegând să integrezi aceste elemente în aranjamentele tale, demonstrezi aprecierea pentru estetică, natură și artă.
Încheind, "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" deschide ușile spre o lume de posibilități în ceea ce privește aranjamentele florale. Cu aceste elemente la îndemână, poți să-ți transformi evenimentele în experiențe vizuale și senzoriale cu adevărat deosebite. Investește în eleganță durabilă și farmec atemporal - investește în "Crențuță Capsuni+Florițele Artificiale" și transformă-ți evenimentele în opere de artă florale.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:47 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar