Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta flori artificiale color

În stoc
4074
8.00lei
Descriere
Crenguța de flori artificiale colorate este o piesă elegantă și distinctivă care aduce o notă de frumusețe și rafinament oricărui spațiu. Această crenguță este o alegere excelentă pentru cei care doresc să aducă o pata de culoare și prospețime în decorul lor, fără să depindă de sezonul actual sau de îngrijirea constantă a plantelor naturale.Cu o varietate bogată de flori artificiale pline de culoare și detalii realiste, această crenguță reprezintă o alegere minunată pentru crearea de aranjamente florale spectaculoase. Fie că doriți să decorați masa de prânz într-un mod inovator, să adăugați o notă de eleganță spațiului de lucru sau să transformați ocazii speciale în momente de neuitat, această crenguță poate fi utilizată cu imaginație și creativitate nelimitată.Materialele de calitate superioară folosite pentru confecționarea acestei crenguțe asigură durabilitate și aspect proaspăt pe termen lung. Fiecare floare este atent realizată pentru a imita cu acuratețe petalele, culorile și texturile florilor naturale. Această atenție la detalii conferă un aspect autentic și vibrant întregului ansamblu.
Un alt avantaj al crenguței de flori artificiale este versatilitatea sa. Ea poate fi utilizată într-o gamă variată de setări și configurații. De la buchete clasice și aranjamente bogate de flori, până la compoziții minimalist-elegante, această crenguță poate fi adaptată pentru a se potrivi perfect stilului și gusturilor dumneavoastră.Un alt aspect de luat în considerare este ușurința în întreținere. Nu mai este nevoie să vă faceți griji cu privire la udarea sau hrănirea plantelor, deoarece această crenguță rămâne întotdeauna proaspătă și frumoasă fără efort din partea dumneavoastră. Astfel, puteți să vă bucurați de farmecul florilor în orice moment, fără a investi timp prețios în îngrijirea lor.
În concluzie, crenguța de flori artificiale colorate este mai mult decât o simplă piesă de decor; ea este o expresie a eleganței și creativității. Cu flori realiste, materiale de înaltă calitate și versatilitate remarcabilă, această crenguță vă oferă o modalitate simplă și impresionantă de a aduce natura în interiorul dumneavoastră. Indiferent de ocazie sau spațiu, această crenguță poate transforma atmosfera și poate crea aranjamente florale captivante care vor rămâne în memoria tuturor celor care le admiră.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni:50 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar