Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta floricele artificiale color

În stoc
3122
11.50lei
Descriere
Cu ajutorul minunatelor noastre creații numite "Crenguța Floricele Artificiale Color", vă deschidem ușa către o lume fermecată de frumusețe și eleganță florală. Aceste crenguțe de flori artificiale au fost gândite și realizate cu cea mai mare atenție la detalii, pentru a aduce natura în casa sau evenimentele dvs. fără compromisuri.Suntem mândri să vă prezentăm o colecție vastă de crenguțe florale artificiale care pot transforma orice spațiu într-un loc desprins din povești. Fie că doriți să decorați un eveniment special, să aduceți prospețime în locuința dvs. sau să creați aranjamente florale deosebite, aceste crenguțe sunt alegerea perfectă. Fiecare floare de pe crenguță a fost meticulos recreată pentru a părea cât mai autentică și vibrantă.Crenguțele "Floricele Artificiale Color" se remarcă prin culorile lor vii și naturale, care rămân neschimbate de-a lungul timpului. Indiferent de sezon sau climă, frumusețea acestor flori artificiale va rămâne neschimbată, făcându-le ideale pentru aranjamente florale care să dureze și să impresioneze de-a lungul anilor.Acest produs este nu doar o crenguță florală obișnuită, ci o operă de artă realizată cu pasiune și profesionalism. Fiecare detaliu, de la textura petalelor până la curburile delicate ale tulpinilor, a fost creat cu grijă pentru a aduce un strop de natură în viața dvs. Fie că doriți să creați buchete impresionante sau să adăugați accente florale subtile în decorul dvs., "Crenguța Floricele Artificiale Color" vă oferă o gamă nelimitată de posibilități.
Aceste minunate crenguțe pot fi utilizate în aranjamente florale pentru nunți, botezuri, petreceri tematice sau orice alt eveniment special care necesită o notă de eleganță florală. Ele pot fi integrate armonios în orice stil de design interior, adăugând un farmec aparte spațiului dvs. Fie că le utilizați individual sau în combinație cu alte elemente florale, rezultatul va fi întotdeauna spectaculos.Aveți acum oportunitatea de a aduce splendoarea naturii în viața dvs. fără a vă face griji cu privire la întreținere sau sezon. "Crenguța Floricele Artificiale Color" reprezintă alegerea ideală pentru cei care apreciază frumusețea florilor, dar doresc să se bucure de ea într-un mod practic și durabil.
Încheiem prin a vă invita să explorați cu încredere această colecție excepțională de "Crenguța Floricele Artificiale Color". Lăsați-vă inspirați de bogăția formelor și culorilor, iar când veți alege să adăugați aceste minunate creații în viața dvs., veți aduce cu sine un colț de natură atemporală în fiecare zi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 75 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar