Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta frunze+bobite+dovlecel artificial pentru aranjamente florale

În stoc
8182
5.00lei
Descriere
Te invităm să descoperi minunata noastră colecție de Crenguța Frunze + Bobițe + Dovlecel Artificial pentru Aranjamente Florale, o colecție ce va aduce bucurie, culoare și prospețime în fiecare colț al casei tale. Este momentul să îți transformi spațiul într-un adevărat rai al naturii, fără a fi nevoit să te preocupi de întreținerea plantelor.Aranjamentele florale sunt arta care aduce viață și eleganță în locuința ta. Cu Crenguța noastră Frunze + Bobițe + Dovlecel Artificial, vei avea oportunitatea de a crea aranjamente florale spectaculoase și de neuitat, indiferent de anotimp sau ocazie. Fie că dorești să decorezi masa festivă pentru o cină specială, să aduci natura în biroul tău sau să creezi un decor impresionant pentru evenimente speciale, această colecție este alegerea perfectă.Fiecare element al acestui set este creat cu atenție la detalii pentru a oferi un aspect cât mai autentic și natural posibil. Frunzele, bobitele și dovlecelul artificial au culori vibrante și texturi realiste, astfel încât nimeni nu va putea să le deosebească de plantele reale. Nu mai trebuie să îți faci griji cu privire la îngrijirea plantelor sau la schimbarea lor periodică. Crenguța Frunze + Bobițe + Dovlecel Artificial pentru Aranjamente Florale este durabilă și va rămâne frumoasă ani în șir, fără a se ofili sau a pierde din strălucire. Setul nostru îți oferă libertatea de a-ți exprima creativitatea. Poți crea aranjamente florale personalizate, potrivite pentru orice sezon sau temă. Fie că alegi să îl folosești în decorul interior sau exterior, acesta se va potrivi perfect.
Suntem dedicați protejării mediului înconjurător, iar Crenguța noastră Frunze + Bobițe + Dovlecel Artificial este o alternativă sustenabilă la plantele naturale. Nu necesită apă, pesticide sau alte resurse naturale, astfel că vei contribui la protejarea planetei.
Transformă-ți spațiul într-o oază de frumusețe cu Crenguța Frunze + Bobițe + Dovlecel Artificial pentru Aranjamente Florale. Fiecare element din acest set este creat cu pasiune și atenție la detalii, pentru a-ți aduce bucurie și inspirație în fiecare zi. Investește în frumusețea durabilă și înviazați-ți casa sau evenimentul cu această colecție excepțională. O natură vesnică, acum la îndemâna ta.
Dimensiuni 26 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar