Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta frunze+dovlecel+bobite artificiale pentru aranjamente florale

În stoc
8155
9.50lei
Descriere
"Crenguță Frunze + Dovlecel + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale" - Adaugă un strop de naturalețe și eleganță în decorurile tale cu această minunată "Crenguță Frunze + Dovlecel + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale". Această creație artistică îmbină măiestria în designul floral cu detaliile uluitoare ale naturii, oferindu-ți posibilitatea de a transforma spațiul tău într-un veritabil colț de rai vegetal.
Fie că îți dorești să aduci o notă vibrantă într-un colț al casei tale, să împodobești mese festive sau să creezi aranjamente florale impresionante pentru evenimente speciale, această crenguță artifcială îți oferă o gamă largă de opțiuni creative. Frunzele verzi și proaspete, combinate cu delicatele bobite de dovlecel, dau viață acestui produs, iar realismul lor te va face să te îndrăgostești instantaneu de această piesă decorativă.Folosind tehnologii de ultimă generație, fiecare detaliu al acestei crenguțe a fost creat cu atenție și rafinament, pentru a reproduce cât mai fidel frumusețea naturii. Textura frunzelor, nuanțele lor variate și forma perfectă a bobitelor de dovlecel se combină într-un mod armonios, oferindu-ți senzația că ai adus în spațiul tău bucăți autentice de natură.De la evenimente grandioase până la momente intime de relaxare, "Crenguță Frunze + Dovlecel + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale" este partenerul tău ideal în designul interior. Poți așeza cu încredere această crenguță în vaze elegante sau chiar în aranjamente complexe alături de alte flori și elemente decorative. Creativitatea ta nu are limite atunci când ai la dispoziție o astfel de piesă versatilă și captivantă.Închei cu a spune că această "Crenguță Frunze + Dovlecel + Bobițe Artificiale pentru Aranjamente Florale" nu este doar o simplă piesă decorativă, ci o operă de artă în sine. Prin detaliile sale intricate, prin autenticitatea pe care o adaugă spațiului și prin bucuria pe care o inspiră, această crenguță depășește granițele decorului tradițional și devine o expresie a pasiunii pentru frumos. Transformă-ți fiecare zi într-un festival al culorilor și formelor cu ajutorul acestei excepționale piese de artă florală artificială.
Dimensiuni  30 cm
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar