Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta ranunculus+boboc din flori artificiale

În stoc
8135
8.00lei
Descriere
Această creație uimitoare va adăuga un strop de culoare și eleganță în orice spațiu. Dacă sunteți în căutarea unei opțiuni durabile și uimitoare pentru a decora casa sau evenimentele speciale, aceste flori artificiale sunt alegerea perfectă.Crenguța noastră Ranunculus + Boboc din Flori Artificiale este confecționată cu atenție și meticulozitate, pentru a reda în detaliu frumusețea naturală a florilor reale. Fiecare petală, boboc și frunză sunt realizate cu mare grijă pentru a imita cu fidelitate textura și forma autentică.Indiferent de ocazie, aceste flori artificiale aduc un aer proaspăt și vibrant în orice împrejurare. Puteți utiliza Crenguța noastră Ranunculus + Boboc din Flori Artificiale pentru a decora masa de sărbătoare, biroul de acasă, evenimentele corporate sau pentru a crea aranjamente florale impresionante pentru nunți sau petreceri. Opțiunile sunt nelimitate, iar aceste flori artificiale sunt versatilie și pot fi integrate armonios în orice decor.Un alt avantaj major al acestor flori artificiale este durabilitatea lor. În timp ce florile naturale se ofilesc în câteva zile sau săptămâni, Crenguța noastră Ranunculus + Boboc din Flori Artificiale va rămâne mereu proaspătă și vibrantă. Nu trebuie să vă faceți griji cu privire la udare, schimbarea apei sau îngrijirea constantă. Aceste flori artificiale vă vor bucura ochii pentru o perioadă lungă de timp, fără a necesita întreținere.Reîmprospătați-vă interiorul și adăugați un strop de rafinament cu aceste flori artificiale uimitoare. Comandați acum și bucurați-vă de frumusețea lor timp îndelungat.
Dimensiuni: 8 x 49 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar