Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Crenguta verdeata artificiala color

În stoc
3185
18.00lei
Descriere
Dacă sunteți în căutarea unei modalități uimitoare de a aduce natura în interiorul casei dvs. sau de a crea aranjamente florale impresionante pentru evenimentele speciale, atunci "Crenguța Verdeț Artifcială Colorată" este produsul ideal pentru dumneavoastră! Cu o frumusețe și realism remarcabile, această crenguță artificială aduce o notă proaspătă și vibrantă oricărui spațiu.Natura poate să fie imprevizibilă, dar cu "Crenguța Verdeț Artifcială Colorată," puteți avea mereu frumusețea plantelor verzi înflorească în mediul dvs., indiferent de sezon sau condiții meteo. Fabricată cu atenție la detalii și tehnologii avansate, această crenguță verde oferă un aspect autentic, cu nuanțe realiste și o textură care îi dă o senzație de plante naturale.Fie că doriți să decorați livingul, să adăugați un strop de culoare în birou sau să creați aranjamente florale pentru nunți, petreceri sau alte evenimente, "Crenguța Verdeț Artifcială Colorată" vă oferă versatilitatea de a vă exprima creativitatea. Această crenguță poate fi ușor integrată în diverse aranjamente, precum buchete, vaze, cufere decorativie sau chiar în ghivece cu flori pentru a adăuga o notă de verde în mijlocul petalelor colorate.Eliberați-vă creativitatea și transformați mediul dvs. cu ajutorul acestei crenguțe artificiale de înaltă calitate, care va continua să radieze frumusețe și prospețime în fiecare zi.
Flori artificiale din materiale de calitate pentru decoratiuni florale
Dimensiuni: 54 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar