Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Crenguta verdeata artificiala pentru aranjamente florale

În stoc
8173
8.00lei

Crenguța de verdețe artificială pentru aranjamente florale este un produs de înaltă calitate, creat pentru a aduce un plus de eleganță și frumusețe aranjamentelor tale florale. Cu o textură și o culoare realistă, această crenguță verdeată artificială este alegerea perfectă pentru a completa și a îmbogăți aranjamentele florale, indiferent de ocazie.
Acest produs este conceput cu atenție la detalii, astfel încât să ofere un aspect autentic și proaspăt, de parcă ar fi fost culeasă chiar în ziua evenimentului tău special. Fie că este vorba de nuntă, botez, aniversare sau oricare altă ocazie festivă, crenguța de verdețe artificială adaugă un strop de naturalețe și frumusețe aranjamentelor tale.
Unul dintre avantajele majore ale acestei crenguțe este durabilitatea sa. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la ofilirea sau căderea frunzelor, deoarece aceasta rămâne mereu la fel de proaspătă și frumoasă ca în prima zi. Poți folosi crenguța de verdețe artificială de nenumărate ori pentru diferite evenimente și aranjamente florale.
În plus, această crenguță verdeată artificială este ușor de modelat și adaptat în funcție de preferințele tale. Poți să o tai sau să o îndoiești pentru a obține forma și dimensiunea dorită pentru aranjamentul tău floral. Cu un pic de creativitate, poți crea aranjamente spectaculoase și unice care să impresioneze cu siguranță orice privitor.
Crenguța de verdețe artificială pentru aranjamente florale este perfectă și pentru spațiile interioare, aducând un strop de naturalețe și prospețime în casa ta. Poți să o folosești pentru a decora mese, ferestre, sau pentru a crea aranjamente florale în vaze sau ghivece.
Alege crenguța de verdețe artificială pentru aranjamente florale și adaugă un element deosebit de frumos și durabil aranjamentelor tale. Cu această crenguță, vei putea crea cu ușurință aranjamente florale care vor impresiona și încânta oricine le va vedea.
Dimensiuni  30 cmCOMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar