Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cruce 55 cm din burete umed pentru flori

În stoc
2228
43.00lei
Descriere
Acest produs reprezintă o Cruce  cu o înălțime de 55 de centimetri, confecționată din burete umed special proiectată pentru aranjamentele florale funerare. Această Cruce 55 cm din burete umed pentru flori este o opțiune perfectă pentru a aduce un omagiu celor dragi care au plecat dintre noi.
Datorită dimensiunii sale impresionante, această Cruce oferă o platformă generoasă pentru a crea aranjamente florale impresionante și pline de semnificație în cadrul serviciilor funerare. Buretele umed asigură că florile se mențin proaspete și hidratate pentru o perioadă îndelungată, oferind astfel un aspect estetic deosebit pe durata întregului eveniment.
Crucea este confecționată cu grijă din burete de înaltă calitate, asigurând astfel o structură solidă și durabilă.
Fie că este utilizată în cadrul unei slujbe religioase, a unei înmormântări sau a unui alt eveniment funerar, Crucea 55 cm din burete umed pentru flori adaugă o notă de frumusețe și respect în momentele de doliu. Aranjamentele florale create pe această Cruce devin o expresie vizuală puternică a iubirii și amintirii față de persoana decedată.
Această Cruce poate fi personalizată și adaptată nevoilor și preferințelor dumneavoastră. Puteți alege culorile florilor pentru a se potrivi temei sau personalității persoanei care a trecut în neființă. De asemenea, puteți adăuga panglici, ornamente sau mesaje speciale pentru a sublinia omagiul și amintirile asociate cu persoana decedată.
Indiferent de circumstanțele triste în care este folosită, Crucea 55 cm din burete umed pentru flori este un simbol puternic al speranței și a trecerii în eternitate. Prin intermediul acestei cruci frumoase și pline de semnificație, puteți exprima compasiunea, afecțiunea și respectul față de persoana care a plecat, oferind o ultimă omagiere demnă și memorabilă.
Dimensiuni: 55 x 39 x 6 cm
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar