Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Cupa României de Artă Florală, ediția a V-a

Cupa României de Artă Florală, ediția a V-a

  • Cupa României de Artă Florală, ediția a V-a

Cupa României de Artă Florală, ediția a V-a

Celoplast a fost și anul acesta unul dintre principalii susținători ai Cupei României de Artă Florală, ediția a V-a, desfășurată în perioada 16 - 18 noiembrie 2023 la Stadionul Steaua din București și deschisă tuturor floriștilor doritori de a experimenta și învăța floristica prin competiție.
Evenimentul a fost organizat de Asociația Antreprenorilor din Domeniul Floristic dedicat profesioniștilor din domeniul floristic.
 
Scopul competiției a fost acela de a evalua nivelul de cunoștințe specifice designului floral, îndemânarea și creativitatea floriștilor din România în aplicarea acestor noțiuni în realizarea de compoziții florale cu temă prestabilită. Competiția a presupus și realizarea a două compoziții cu temă surpriză.
 
Evenimentul a avut mai multe componente: concurs, expoziție, workshop-uri, demonstrații și ateliere, socializare și networking. Tema centrală a evenimentului din acest a fost sustenabilitatea.

Celoplast – Tradiție din 1997.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar