Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie cilindru pentru aranjamente florale

În stoc
44742
Preț vechi: 11.00 lei
Discount: 2.00 lei
9.00lei
Descriere
Cu ajutorul acestei excepționale cutii cilindrice special concepute pentru aranjamente florale, vă oferim o modalitate inovatoare și elegantă de a aduce natura în casa dvs. Fie că sunteți un pasionat al designului floral sau căutați să creați o atmosferă plină de prospețime și frumusețe, această cutie cilindru este instrumentul perfect pentru a vă transforma viziunile în realitate.
Aranjamentele florale au fost dintotdeauna o modalitate captivantă de a aduce bucurie și culoare în diverse ocazii - de la evenimente speciale precum nunți și aniversări până la decorarea spațiilor interioare pentru a aduce un strop de vitalitate. Cu această cutie cilindrică ingenioasă, procesul de creare a aranjamentelor florale devine mai simplu și mai plăcut ca niciodată.
Construită cu atenție la detalii și calitate, această cutie cilindru pentru aranjamente florale este fabricată din materiale durabile, concepute să protejeze și să susțină florile în timpul transportului și prezentării. Designul său cilindric oferă un cadru minunat pentru a pune în valoare frumusețea florilor din toate unghiurile, permițându-vă să creați aranjamente spectaculoase care să uimească și să încânte privirile tuturor.
Indiferent dacă sunteți un profesionist cu experiență în arta aranjamentelor florale sau abia începeți să vă explorați creativitatea în acest domeniu, cutia noastră cilindrică vă va inspira și vă va oferi o platformă perfectă pentru a vă exprima talentele artistice. Cu suficient spațiu pentru a juca cu diferite tipuri de flori, culori și texturi, puteți să vă creați propriile compoziții uimitoare, fie că doriți să obțineți un aspect clasic și sofisticat sau unul modern și îndrăzneț.
Această cutie cilindru nu este doar un recipient pentru flori, ci și o piesă decorativă pe deplin frumoasă în sine. Puteți plasa această cutie în diverse locații din casa dvs., de la mesele de banchet până la colțurile de relaxare, pentru a aduce un strop de natură și eleganță în fiecare colț al spațiului dvs. În plus, aceasta poate servi și ca un cadou minunat pentru cei dragi, oferindu-le posibilitatea de a-și crea propriile aranjamente florale și de a se bucura de prospețimea acestora timp îndelungat.
În concluzie, cutia cilindru pentru aranjamente florale reprezintă o inovație impresionantă în lumea designului floral, deschizând uși spre posibilități creative nelimitate. Cu un design practic și estetic, materiale de calitate și potențialul de a transforma fiecare floare într-o operă de artă, această cutie cilindrică vă încurajează să vă exprimați individualitatea și să vă aduceți propria viziune asupra frumuseții naturii în viața de zi cu zi.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 17 x 18 cm
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar