Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutie lemn +sfoara natur 40 cm pentru aranjamente florale

În stoc
33743
24.00lei

Cu mândrie vă prezentăm "Cutie Lemn + Sfoară Naturală de 40 cm pentru Aranjamente Florale", o creație fermecătoare și versatilă, menită să aducă eleganță și farmec în aranjamentele florale.
Această minunată cutie din lemn, realizată cu grijă și pasiune pentru detalii, reprezintă soluția perfectă pentru a transforma orice buchet sau aranjament floral într-o adevărată capodoperă. Materialul de lemn utilizat este de cea mai înaltă calitate, asigurând durabilitate și un aspect rafinat, potrivit pentru o gamă variată de evenimente și decoruri.
Însoțită de o sfoară naturală delicată, cu o lungime de 40 de centimetri, această cutie adaugă un plus de autenticitate și naturalețe aranjamentelor florale. Sfoara înfășurată cu grijă în jurul cutiei completează estetica rustică, oferindu-le un farmec aparte și creând o atmosferă călduroasă și primordială.
Indiferent dacă doriți să realizați aranjamente florale pentru evenimente speciale, nunți, aniversări sau doar pentru a aduce un strop de frumusețe în mediul înconjurător, "Cutie Lemn + Sfoară Naturală de 40 cm pentru Aranjamente Florale" vă va ajuta să vă exprimați creativitatea și să creați momente memorabile.
Această cutie nu este doar un accesoriu simplu pentru flori, ci o piesă decorativă în sine, ce poate fi integrată armonios în orice stil de amenajare interioară sau de eveniment. Poate fi folosită ca un punct focal în decor, un suport pentru cadouri sau chiar ca element central al mesei festive.
Fiind fabricată din lemn, această cutie poate fi personalizată în funcție de preferințele dumneavoastră. Puteți să o vopsiți sau să o decorați în culorile care se potrivesc cel mai bine tematicii evenimentului sau să o lăsați în starea sa naturală, evidențiind frumusețea fibrei de lemn.
În concluzie, "Cutie Lemn + Sfoară Naturală de 40 cm pentru Aranjamente Florale" este un element esențial pentru orice pasionat de flori și design floral, oferindu-vă libertatea de a crea și inspira prin intermediul florilor. Aduceți un strop de naturalețe și autenticitate în viața dumneavoastră sau a celor dragi, surprinzându-i cu aranjamente florale de neuitat, puse în valoare de această cutie fermecătoare. Transformați fiecare moment într-o poveste florală memorabilă!
Cosuri decorative pentru realizarea de aranjamente florale
Dimensiuni: 40 cm
 COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar