Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutie tip inima pentru aranjamente florale

În stoc
43957
17.00lei

Produsul nostru, cunoscut sub numele de "Cutie tip inima pentru aranjamente florale", este o alegere extraordinară pentru oricine dorește să aducă un strop de frumusețe și eleganță în orice ocazie specială. Această cutie inimă reprezintă o modalitate inovatoare și fascinantă de a prezenta aranjamente florale spectaculoase.
Cu un design meticulos realizat, cutia în formă de inimă este confecționată cu atenție la detalii și utilizând materiale de cea mai înaltă calitate. Aceasta este nu doar o simplă cutie, ci o operă de artă care îmbină în mod armonios funcționalitatea și estetica. Fie că doriți să oferiți un cadou memorabil cuiva drag sau să decorați un eveniment important, această cutie inimă este alegerea perfectă.
Atunci când vine vorba de aranjamentele florale, suntem cunoscuți pentru creativitatea și abilitatea noastră de a transforma fiecare floare într-o poveste. Aranjamentele noastre florale sunt adevărate opere de artă, realizate cu pasiune și măiestrie de către florari talentați. Fie că alegeți un buchet de flori clasice sau un aranjament modern și îndrăzneț, veți găsi că fiecare floare este aleasă cu grijă și plasată în cutie pentru a crea o compoziție echilibrată și impresionantă.
Fiecare floare din aranjamentele noastre este selectată pentru calitatea sa superioară și frumusețea sa naturală. Ne străduim să folosim o gamă diversificată de flori, fiecare cu propriul său farmec și semnificație, pentru a vă ajuta să transmiteți emoții și sentimente profunde. Indiferent dacă doriți să exprimați iubire, recunoștință, prietenie sau simpatie, aranjamentele noastre florale vor transmite cu succes aceste mesaje într-un mod subtil și elegant.
Cu "Cutia tip inimă pentru aranjamente florale", nu oferiți doar flori, ci și o experiență deosebită. Fiecare cutie este ambalată cu grijă și atenție, asigurându-ne că ajunge la destinatar în condiții impecabile. Fiecare detaliu este important pentru noi, de la alegerea florilor până la prezentarea lor în cutie. Rezultatul final este un produs care îmbină farmecul natural al florilor cu eleganța rafinată a designului cutiei inimă.
În concluzie, "Cutia tip inimă pentru aranjamente florale" este mult mai mult decât un recipient pentru flori. Este o expresie a frumuseții, sentimentelor și rafinamentului. Fie că doriți să surprindeți pe cineva cu un dar special sau să decorați un eveniment de neuitat, această cutie inimă va aduce un zâmbet pe fețele celor dragi și va adăuga o notă de magie în orice împrejurare.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni: 24 x 19 x 10 cm
 


Formainima
Tipcutii la bucata


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar