Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutie tip poseta pentru aranjamente florale

Stoc epuizat
44575

Produsul nu mai face parte din oferta noastră

Descriere
Această cutie tip posetă este proiectată cu grijă pentru a vă oferi o soluție eficientă de transport și prezentare pentru aranjamentele florale. Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul floral sau un pasionat dedicat, această cutie vă va facilita organizarea și manipularea aranjamentelor cu ușurință și eleganță.Realizată din materiale de cea mai înaltă calitate, această cutie asigură protecție și siguranță aranjamentelor dumneavoastră florale, păstrându-le aspectul proaspăt și impecabil în timpul transportului. Designul ergonomic al acestei cutii este conceput pentru a oferi spațiu generos și sigur pentru a dispune florile într-un mod artistic, menținându-le în poziție stabilă și împiedicând deteriorările nedorite.Cutia tip posetă este prevăzută cu mânere rezistente, care permit transportul facil al aranjamentelor florale de la un loc la altul, cu o eleganță remarcabilă. De asemenea, acest produs inovator este conceput pentru a putea fi deschis și închis cu ușurință, oferindu-vă acces rapid și comod la aranjamentele dumneavoastră florale.Indiferent dacă doriți să creați aranjamente florale pentru nunți, petreceri, evenimente corporative sau simple decoruri interioare, "Cutia tip posetă pentru aranjamente florale" este partenerul perfect pentru a vă pune în valoare creativitatea și talentul în arta florilor. Această cutie este un instrument indispensabil pentru a păstra frumusețea și prospețimea florilor, ajutându-vă să impresionați și să încântați cu fiecare aranjament realizat.Cu un design atrăgător și o funcționalitate remarcabilă, "Cutia tip posetă pentru aranjamente florale" este un produs esențial pentru toți iubitorii de flori și profesioniștii din domeniul floral. Asigurați-vă că aranjamentele dumneavoastră florale sunt prezentate în cel mai elegant și sigur mod posibil, alegând această cutie excepțională pentru a vă aduce pasiunea pentru florile în prim-plan. Acum puteți avea un mod rafinat și practic de a vă organiza și transporta aranjamentele florale. Investiți în "Cutia tip posetă pentru aranjamente florale" și pregătiți-vă să uimiți cu fiecare creație florală pe care o realizați.
Dimensiuni: 23 x 12 x 30 cm
 
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la bucata
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar