Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutii rotunde pentru flori set 3 buc

În stoc
43755
Preț vechi: 27.00 lei
Discount: 3.00 lei
24.00lei
Descriere
Cu ajutorul acestui set excepțional de trei bucăți de cutii rotunde pentru flori, veți putea să vă exprimați creativitatea și pasiunea pentru aranjamentele florale într-un mod cu totul nou și captivant. Fie că sunteți un pasionat al artei florale sau că doriți să adăugați o notă specială evenimentelor importante din viața dumneavoastră, aceste cutii rotunde pentru flori vă vor inspira să creați adevărate opere de artă cu flori proaspete și culori vii.
Fiecare set conține nu una, ci trei cutii rotunde excepționale, realizate cu o atenție minuțioasă la detalii și cu un design elegant, care va atrage cu siguranță privirile tuturor celor care le vor vedea. Aceste cutii sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, astfel încât să fie durabile și să ofere o protecție optimă pentru aranjamentele dumneavoastră florale prețioase.
Datorită dimensiunilor lor variate, aceste cutii sunt ideale pentru o varietate de aranjamente florale, de la cele mai delicate și rafinate buchete până la compoziții florale mai ample și extravagant colorate. Fie că doriți să creați un cadou special pentru cineva drag sau să decorați elegant evenimentele importante din viața dumneavoastră, aceste cutii rotunde vă vor permite să realizați aranjamente florale care vor încânta cu siguranță orice privitor.
Cu acest set de cutii rotunde pentru flori, veți avea libertatea de a alege flori în funcție de preferințele și gusturile dumneavoastră sau de a vă lăsa inspirat de temele și culorile evenimentelor speciale. Creativitatea dumneavoastră nu va avea limite, iar aceste cutii vă vor ajuta să transformați simplul act de a oferi flori într-o experiență memorabilă și cu adevărat unică.
Indiferent dacă sunteți un profesionist în domeniul aranjamentelor florale sau un începător entuziast, acest set de cutii rotunde pentru flori vă va deschide uși noi către explorarea creativității și expresiei personale prin intermediul florilor. Fiind un element versatil în decor, aceste cutii pot fi integrate cu ușurință în orice ambient, adăugând o notă sofisticată și proaspătă oricărui spațiu.
În concluzie, cu setul de trei bucăți de cutii rotunde pentru flori, nu doar că veți deține obiecte practice și estetice, ci veți deveni și un adevărat artist floral, capabil să creeze magie din flori proaspete și culori vibrante. Aceste cutii reprezintă accesoriul perfect pentru pasionații de frumos și pentru cei care doresc să aducă bucurie și eleganță în fiecare colț al vieții lor prin intermediul unor aranjamente florale de excepție.
Cutii pentru flori si decoratiuni.
Dimensiuni:
cutie 1           20,5 x 8,5 cm
cutie 2           17,5 x 6,5 cm
cutie 3           14 x 5,5 cm
 
Specificatii
Formarotunda
Tipcutii la set
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar