Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutii tip cilindru pentru flori set 3 buc

În stoc
44746
31.00lei

Fabricate din materiale de înaltă calitate, aceste cutii cilindrice pentru flori sunt rezistente și durabile, menite să protejeze florile delicate și să păstreze prospețimea acestora pentru o perioadă mai lungă de timp. Fie că doriți să creați aranjamente florale pentru nunți, petreceri, aniversări sau alte evenimente speciale, aceste cutii vă vor ajuta să adăugați un element de eleganță și stil în prezentarea florilor.
Fiecare cutie este concepută pentru a fi ușor de utilizat și de asamblat, oferindu-vă confort și comoditate în procesul de creare a aranjamentelor florale. Designul cilindric al acestor cutii permite o expunere maximă a florilor, permițându-vă să le puneți în evidență frumusețea și să le prezentați într-un mod impresionant.Indiferent de ocazia pentru care aveți nevoie de cutii tip cilindru pentru flori, fie că este vorba de nunți, botezuri, aniversări sau orice alt eveniment special, aceste cutii vor aduce un plus de eleganță și rafinament aranjamentelor dumneavoastră florale.Investiți în calitate și frumusețe, alegând aceste cutii cilindrice pentru a vă pune în valoare florile preferate.Puteți lăsa imaginația să zboare și să vă exprimați creativitatea în alegerea florilor și a modului în care le aranjați în aceste cutii elegante.Nu ratați oportunitatea de a avea cele mai elegante și rafinate aranjamente florale utilizând aceste cutii tip cilindru. Bucurați-vă de prospețimea și frumusețea florilor într-un mod unic și captivant, care va impresiona pe toată lumea. Investiți în calitate și frumusețe, alegând aceste cutii tip cilindru pentru flori și transformați fiecare eveniment sau spațiu într-un colț de rai floral.
Dimensiuni:
cutie 1     20 x 17,20 cm
cutie 2     17,50 x 14,60 cm
cutie 3      14 x 12,60 cm


Formarotunda
Tipcutii la set


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar