Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

Cutii tip cufar model craciun pentru aranjamente florale set 3 buc

În stoc
44471
55.50lei

Cu toată bucuria sărbătorilor de iarnă în aer, Cutiile tip cufar model Crăciun pentru aranjamente florale set 3 buc sunt cadoul perfect pentru a aduce o notă specială de magie în decorul tău festiv. Aceste cutii au fost create cu grijă pentru a aduce o atmosferă de sărbătoare în casele tale și pentru a aduce viață aranjamentelor florale de sezon. Cu un design elegant și atenție la detalii, aceste cutii sunt soluția ideală pentru a adăuga un farmec unic oricărui eveniment sau decor.Fiecare set de cutii Crăciun pentru aranjamente florale este compus dintr-un trio de piese excepționale, fiecare reprezentând o mică comoară a sărbătorilor. Aceste cutii sunt create cu gândul la aranjamentele florale de iarnă și oferă un cadru minunat pentru flori, frunze, și alte elemente decorative. Fie că le folosești în decorarea casei tale sau pentru a oferi cadouri speciale celor dragi, aceste cutii îți vor aduce bucurie și mulțumire.
Fiecare cutie din acest set este fabricată din materiale de înaltă calitate, care nu doar arată bine, dar și rezistă în timp. Acestea sunt realizate din carton rezistent și durabil, care poate susține aranjamentele florale cu ușurință. Cu un finisaj mat elegant și un model distinctiv Crăciun, aceste cutii adaugă o notă sofisticată și festivă decorului tău.
Acest set conține trei cutii de dimensiuni variate, oferindu-ți versatilitate în crearea aranjamentelor tale. Cu dimensiuni cuprinse între mic și mare, poți adapta aranjamentele florale în funcție de spațiul disponibil și de creativitatea ta. Fiecare cutie are un capac detaliat care se potrivește perfect, menținând aranjamentele florale proaspete și fermecătoare.
Modelul Crăciun de pe cutii este creat cu atenție la detalii pentru a evoca spiritele festive ale sezonului. Ornamentele de Crăciun, bradul, fulgii de zăpadă și alți simboluri se regăsesc pe fiecare cutie, aducând o atmosferă de sărbătoare în casa ta. Aceste cutii pot fi integrate ușor în decorul tău de Crăciun, creând un ambient cald și primitor.Aceste cutii pot fi folosite pentru a crea aranjamente florale cu adevărat impresionante. Adaugă flori de sezon, cum ar fi trandafiri roșii, garoafe albe sau crini de Crăciun, și completează-le cu ramuri de brad, frunze de eucalipt și alte elemente decorative pentru a obține aranjamente cu adevărat uimitoare. Fie că le folosești ca piese centrale pentru masa de Crăciun sau pentru a decora un colț special al casei tale, aceste cutii adaugă farmec oricărui spațiu.
Cutii tip cufar model Crăciun pentru aranjamente florale set 3 buc sunt o alegere excelentă pentru a aduce magia Crăciunului în casa ta și pentru a crea aranjamente florale deosebite. Cu atenție la detalii, design festiv și calitate superioară, aceste cutii vor adăuga un farmec special oricărui eveniment sau decor de sărbători. Investește în aceste cutii și adaugă o notă distinctivă de Crăciun în fiecare aspect al decorului tău festiv.
Dimensiuni

   cutie 1   26 x 18 x 16.5 cm

   cutie 2   24 x 16 s 14.5 cm

   cutie 3   22 x 14 x 12.5 cmFormadreptunghiulara
Tipcutii la set


COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2023 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar