Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Cutii tip sertar pentru flori set 2 buc

În stoc
44581
Preț vechi: 13.00 lei
Discount: 3.00 lei
10.00lei
Descriere
Fabricate cu grijă și atenție la detalii, aceste cutii sunt concepute special pentru a găzdui flori delicate și a le prezenta într-un mod artistic și impresionant. Fiecare cutie este confecționată din materiale de înaltă calitate, durabile și rezistente, astfel încât să puteți păstra și expune aranjamentele dumneavoastră florale preferate pentru o perioadă lungă de timp.Aceasta vă oferă posibilitatea de a crea compoziții unice și impresionante, în timp ce menține florile în siguranță și protejate împotriva oricăror daune.Indiferent dacă doriți să creați buchete minunate pentru nunți, aniversări sau alte evenimente speciale, sau pur și simplu să adăugați un plus de farmec și frumusețe spațiului dumneavoastră, aceste cutii tip sertar sunt alegerea perfectă. Fiind ușor de utilizat și de asamblat, veți putea începe imediat să vă dați frâu liber creativității și să creați adevărate opere de artă florale.Alegeți acest set de două bucăți de cutii tip sertar pentru flori și transformați orice aranjament floral într-o experiență extraordinară! Asigurați-vă că bucuria și frumusețea florilor vor fi întotdeauna la îndemână și la vedere cu ajutorul acestor cutii elegante și practice. Nu există limite în ceea ce puteți crea și exprima prin intermediul aranjamentelor florale, iar aceste cutii vă vor ajuta să vă puneți imaginația în valoare și să impresionați pe toată lumea cu frumusețea și originalitatea lor.
Dimensiuni:
cutie 1          15 x 8 cm
cutie 2          12 x 5,5 cm
Specificatii
Formaaltele
Tipcutii la set
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar