Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Decorațiuni și articole florale pentru Dragobete 2023

Decorațiuni și articole florale pentru Dragobete 2023

  • Decorațiuni și articole florale pentru Dragobete 2023

Decorațiuni și articole florale pentru Dragobete 2023

Dragobetele, sărbătoarea tradițională românească de pe 24 februarie, este considerat a fi echivalentul românesc al Valentine's Day și este preferatul cuplurilor tinere care își fac cadouri, cum ar fi flori și ciocolată, și ies la întâlniri romantice. Este, de asemenea, o zi în care oamenii își exprimă dragostea și afecțiunea față de persoanele dragi. În unele regiuni, este și o zi în care tinerii merg la casele iubitelor lor pentru a le cere mâna în căsătorie.

Florile, aranjamentele florale și decorațiunile care au în componență flori sunt la mare căutare în această perioadă. Magazinul nostru online, dedicat mai ales profesioniștilor din domeniul floristic, vă așteaptă cu o multitudine de sortimente de flori artificiale, aranjamente florale deosebite și accesorii florale. Avem stocuri suficiente, toate livrările sunt prompte pentru că se fac din depozitele proprii, cu mașinile Celoplast sau prin curier rapid.

Intră pe site, comandă produsele dorite și le vei primi în cel mai scurt timp. Efectuăm livrări prompte și în țările Uniunii Europene.

Cu o experiență în domeniul floristicii de peste 25 de ani, Celoplast este un partener de nădejde pentru orice florărie modernă și eficientă. La un click distanță! Te așteptăm cu drag.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar