Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

HOME » Blog » Descoperă noile modele de cutii decorative pentru aranjamente florale deosebite!

Descoperă noile modele de cutii decorative pentru aranjamente florale deosebite!

  • Descoperă noile modele de cutii decorative pentru aranjamente florale deosebite!

Salutare, iubitorilor de flori!

Suntem încântați să vă anunțăm că Celoplast vă aduce cele mai noi modele de cutii pentru aranjamente florale într-o varietate mare de tipuri și dimensiuni!  
Indiferent dacă pregătiți evenimente speciale sau sunteți un pasionat al aranjamentelor florale, cutiile noastre vă vor ajuta să realizati creații florale deosebite!
Descoperiți modele elegante, de la cutii rotunde și pătrate la cele în formă de inimă și cu modele florale delicate. Alegeți dintr-o gamă largă de culori și finisaje pentru a vă potrivi stilului și gusturilor voastre.
De la cutii mici, perfecte pentru cadouri individuale, până la cutii mari și spațioase pentru aranjamente impresionante, avem tot ce vă trebuie pentru fiecare ocazie și necesitate. Calitatea superioară a materialelor noastre și atenția la detalii ne diferențiază.
Vizitați site-ul nostru, https://www.celoplast.ro/cutii-flori-.html, pentru a descoperi întreaga noastră colecție și alegerea perfectă pentru aranjamentele voastre florale. Fiți la curent cu ultimele noutăți și oferte speciale urmărindu-ne pagina de Facebook!
Aduceți eleganță și rafinament în viața voastră și surprindeți pe cei dragi cu cutiile noastre deosebite. Transformați florile într-un cadou de neuitat!
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar