Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei.

HOME » Blog » Echipa Celoplast vă urează Paște Fericit!

Echipa Celoplast vă urează Paște Fericit!

  • Echipa Celoplast vă urează Paște Fericit!

Echipa Celoplast vă urează Paște Fericit!

Un moment excelent pentru a sărbători sezonul de primăvară sunt sărbătorile de Paște. Desigur, sărbătoarea are rădăcini religioase profunde, dar este vorba și de tranziția de la frigul și zăpada rece la frumoasa primăvară. Intâmpinati cu bucurie tot ceea ce Mama Natură are de oferit pentru lunile mai calde care urmează. Cu alte cuvinte, dacă sunteți pasionați de decorațiuni, este momentul potrivit să începeți sa fiți creativi cu florile în perioada sărbătorilor de Paște.

Top 5 recomandări:

  1. Anemone
  2. Ranunculus
  3. Bujori
  4. Narcise
  5. Lalele

Anul acesta, alegeți o piesă centrală care să prezinte cele mai frumoase flori ale sezonului, indiferent dacă este vorba de anemone, ranunculus, bujori, narcise, lalele sau chiar câteva creații inspirate cu trandafiri de săpun. Dar, odată ce alegeți florile potrivite, nu treceți cu vederea multiplele moduri în care puteți să le afișați. Vă invităm în magazinul nostru să alegeți dintr-o gamă variată de produse decorative pentru Paște.

Veți vedea că ideile voastre de aranjamente florale de Paște vor fi deosebite în acest an.

Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2022 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar