Transportul este GRATUIT pentru comenzile mai mari de 300 Lei. Comanda minimă în valoare de 100 Lei. Expediere în 1 - 2 zile lucrătoare.

Felinar+vas sticla tip veioza pentru aranjamente florale

În stoc
43474
51.00lei
Descriere
Lampa de tip felinar împreună cu un vas elegant din sticlă reprezintă alegerea ideală pentru a adăuga o notă de rafinament și eleganță în cadrul aranjamentelor florale. Acest produs excepțional, denumit "Felinar+vas sticlă tip veioză pentru aranjamente florale", a fost creat pentru a sublinia frumusețea naturală a florilor și a aduce lumina perfectă în fiecare colț al spațiului în care este amplasat.
Lampa de tip felinar adaugă un element distinctiv, împrumutând un aspect clasic și atemporal întregului aranjament floral. Materialul de înaltă calitate din care este confecționat conferă durabilitate și rezistență, asigurând că acest element decorativ va încânta privirile de-a lungul timpului. Forma sa elegantă și detaliile atent lucrate adaugă o notă de sofisticare și rafinament.
Vasul din sticlă al acestui set servește nu doar ca un suport pentru flori, ci și ca un recipient artistic pentru aranjamentele florale. Sticla transparentă permite luminii să strălucească în mod magic prin petalele delicate ale florilor, creând astfel o atmosferă caldă și primitoare. Textura sticlei și forma sa ergonomică sunt gândite pentru a complementa frumusețea florilor și a oferi un cadru perfect pentru exprimarea creativității în realizarea aranjamentelor florale.
Produsul "Felinar+vas sticlă tip veioză pentru aranjamente florale" nu este doar un simplu accesoriu, ci o adevărată operă de artă funcțională. Este soluția perfectă pentru a aduce natura în interiorul spațiului dvs. și pentru a adăuga un accent de eleganță și stil în fiecare încăpere. Indiferent dacă este amplasat pe o masă în living, pe un pervaz însorit sau pe o măsuță de eveniment specială, acest set unic va captiva privirile și va îmbogăți atmosfera cu un farmec aparte.
În concluzie, produsul "Felinar+vas sticlă tip veioză pentru aranjamente florale" este o combinație perfectă între funcționalitate, frumusețe și inovație. Cu ajutorul acestui set excepțional, puteți transforma fiecare aranjament floral într-o poveste vizuală captivantă, în care lumina, culoarea și natura se împletesc armonios. Aduceți un strop de eleganță în viața dvs. și transformați fiecare spațiu într-un sanctuar floral cu ajutorul acestui produs deosebit.
Articole decorative pentru flori
Dimensiuni:27 cm
 
 
COMANDĂ
RAPIDĂ
TRANSPORT GRATUIT
LA COMENZI MAI MARI DE 300 LEI
RETURNARE
14 ZILE
POSIBILITĂȚI MULTIPLE
DE PLATĂ
CONSULTANȚĂ
GRATUITĂ
Ambalaje, decoratiuni si accesorii pentru flori. Produse de calitate la pret de importator, cu livrare in toata Romania.© 2014-2024 Celoplast.ro | Realizare site StudioWEBERPlăți online cu card bancar